مشاوره حقوقی رایگان - تاخیر در تکمیل شدن پرونده به علت پزشک قانونی

باسلام...بنده سال 1401 سرنشین بودم و راننده با موتور سیکلتی برخورد کرد..راننده موتور جرایح بیشتری داشت اما بنده بعد از دو ماه نامه نهایی پزشک قانونی را تحویل دادم ولی راننده موتور بعد از این دوسال هنوز معاینه مجدد میشود که این ماه قرار است نامه نهایی پزشک قانونی بگیرد و پرونده تکمیل شود...آیا این دوسال شامل دیرکرد در پرداخت دیه میشود؟(چون نامه دریافت دیه بنده را به علت معاینه مجدد راننده موتور ننوشتند و گفتند پرونده یکی هست)

پاسخ ها :

دیرکرد پرداخت دیه دیه تصادف دیه