مشاوره حقوقی رایگان - شراکت بدون قرارداد

سلام و وقت بخیر من و دوستم زمستان 1401 با هم یه کافه کوچک باز کردیم و تقریبا سرمایه یکسانی حدود نفری 80 میلیون اوردیم. که صرف خرید وسایل و رنگ امیزی مغازه و کرایه ان شد.
سال 1402 من خدمت سربازی رفتم و شیفتی میرفتیم مغازه. اما هیچ پولی دستمون رو نمیگرفت عملا درامد مغازه بابت بدهکاری های اجناسمون میشد و شاید توی این 2 سال کلا 4 میلیون تومن به من رسیده. در حال حاضر 6 ماهه دیگه پیگیر مغازه نیستم وخیلی کم اونجا میرم . سرمایه رو در اختیار شریکم قرار دادم از روی رفاقت و فعلا پس نگرفتم و هیچ پولی هم توی این مدت همچنان از مغازه دریافت نکردم.
حالا که میخوام از شریکم جدا شم به من میگه فقط 50 میلیون میتونم بهت بدم و من بیشتر از تو کار کردم اگه میخوای بخواه نمیخوای نخواه. خودمم نمیخوام مغازه رو بردارم بنظر شما راهی هست که اصل پول رو بگیرم بدون هیچ سود و... . الان 2 سال سرمایه من اونجا خوابیده. قرار داد هم نداریم. اون اونجا بیشتر کار کرده ولی سرمایه منم بی دلیل و بی سود اونجاست. من هیچی بابت این مدت پول نگرفتم پس کارکردن اون منفعتی برای من نداشت من از روی رفاقت پولمو زودتر پس نگرفته بودم

پاسخ ها :

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
جهت ارائه اظهارنظر دقیق حقوقی، لازم است که مدارک و ادله مرتبط مورد مطالعه قرار گیرند تا مسأله حقوقی مطروحه مرتفع گردد.