مشاوره حقوقی رایگان - استخدام سپاه

سلام خسته نباشید
بنده متولد خرداد 84 دیپلم هستم
از سال 1401 برای جذب برای سپاه اقدام کردم. در اردیبهشت 1401 تشکیل پرونده دادم. همه مراحل را با موفقیت گذرانم.
بعد از مدتی امروز از اردبیل میگه تهران گفته امتیاز کافی ندارم.
در این 1 سال مشکلات فکری معنوی روحی روانی مالی پیش امده بر بنده را چه کسی باید جوابگو باشد.
زندگیم در حال بحران و از هم پاشیده.
ایا این ظلم نیست؟ عدالت پس چی؟
تورو قران راهنماییم کنید از کجا پیگیری کنم؟
ممنونم

پاسخ ها :

صفورا جعفرزاده

سرکار خانم صفورا جعفرزاده :

درود، بستگی دارد شرایط استخدامی چگونه بوده است اگر تمام مراحل را مطابق با قانون و مقررات سازمان مربوطه با موفقیت طی کرده اید میتوانید اقدام به طرح دادخواست و مطالبه حق نمایید لکن اظهار نظر دقیق مستلزم بررسی پرونده شماست