مشاوره حقوقی رایگان - سوال درباره اموال پدری

با سلام
پدری دارم که بعلت کهولت سن خانه نشین شده و از هوش و حواس درستی برخوردار نیست.گوشش سنگین است و به درستی نمی‌شنود،به سختی ما فرزندان را میشناسد.
برادری دارم که مجرد است و با پدر و مادرم زندگی میکند و چون اعتیاد دارد،وابسته به حقوق بازنشستگی پدرم میباشد.
سوال من این است که آیا پدرم میتواند با این شرایط اموالش را به نام برادرم کند؟
یا اینکه با توجه به شرایط جسمی پدرم و اینکه به درستی متوجه چیزی نمیشود،آیا برادرم میتواند از پدرم نوشته یا وصیت یا وکالتی بگیرد و اموالش را به نام خودش کند؟
و آیا محضر اسناد رسمی،با توجه به این شرایط پدرم،میتواند از او برای برادرم وکالتنامه بگیرد تا اموالش را انتقال دهد؟
آیا راهی وجود دارد که باقی فرزندان به نحوی اطلاع پیدا کنیم که پدرمان به برادرم وکالت داده است یا خیر؟
ممنون میشوم راهنمایی بفرمایید

پاسخ ها :

صفورا جعفرزاده

سرکار خانم صفورا جعفرزاده :

درود، هر شخصی در زمان حیات میتواند نسبت به اموالش هر تصرفی داشته باشد مگر محجورین