مشاوره حقوقی رایگان - استرداد وجه

سلام بنده مربی ورزشی هستم طی مدت یو سال و نیم به شخصی برنامه تمرینی ارائه میکردم و بابتش به حساب من پول واریز می‌کرد و تمام برنامه ها و راهنمایی من بصورت تلفنی بوده الان آن شخص مدعی شده ک اون مبالغ به صورت قرض بوده است و باید پس بدهم البته بنده برای چنین که مدعی نشود از اون یک رسید در خواست کردم که ایشان در یک پیام تصویری که برای بنده ارسال کردن توضیح می‌دهند که هیچ گونه ادعایی نسبت به پول های واریزی ندارم و یک چک هم برای اطمینان به بنده دادن اما الان مدعی هستند و پول خود را مطالبه می‌کند آیا بنده میتوانم خود را تبرئه کنم؟

پاسخ ها :

سمیه جباری

سرکار خانم سمیه جباری :

بله با اثبات انجام عمل و شهادت شهود و نیز اقرار ایشان در فایل تصویری امکان تبرئه هست

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
شما اگر بتوانید ادعای خود را ثابت کنید شکایت نتیجه ای نخواهد داشت

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند. راه دفاع از حقوق شما وجود دارد
مستند و مستدل از خویش دفاع نمایید میتوانید وکیل اختیار نمایید یا لایحه تخصصی تنظیم گردد و ارسال دارید

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

بله با ارایه این اسناد امکان برائت هست