مشاوره حقوقی رایگان - قرارداد

سلام من تو یه شرکت حدود 5 ماه کار کردم بعد عیدی و سنوات و بخشی از حقوق اسفند ماه رو دادن و گفتن که برای کار بعد از عید تماس میگیرن
ولی تماس که که نگرفتن هیچ جواب پیام و تماس هم نمیدن
لطفاً راهنماییم کنید
سپاس

پاسخ ها :

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
بستگي به مفاد قرارداد شما دارد
حقوق و مزایای شما کاملا از طریق اداره کار قابل پیگیری و مطالبه است اقدام نمایید ابتدا باید در دفاتر پیشخوان احراز هویت شوید سامانه روابط کار نیز ثبت نام کنید دادخواست تخصصی تنظیم گردد و امکان بازگشت به کار نیز متصور است.

فاطمه دهقانی

سرکار خانم فاطمه دهقانی :

سلام اگر اخراج غیر موجه باشد میتوانید با مراجعه به اداره کار شکایت خود را مطرح نمایید

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
ادامه‌ همکاری بستگی به رضایت و اراده دو طرف قرارداد دارد.

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
از طریق اداره کار شکایت خود را پیگیری کنید

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

اگر مدت قرارداد شما به اتمام رسیده بوده که برای ادامه کار باید دو طرف تمایل داشته باشند اگر قرارداد تمام نشده بابت اخراج غیر قانونی شکایت کنید البته شما میتوانید از طریق اداره کار شکایت خود را پیگیری کنید و حقوقی که ضایع شده از شرکت مطالبه کنیذ