مشاوره حقوقی رایگان - محقق شدن شرایط جرم تهدید

خانومم من رو از خونه مشترک که به نام خودش بود بیرون کرد و مانع از ملاقات من با بچه ها به مدت یک ماه شده بود و تماس های من رو روی گوشی بچه ها بلاک کرده بود من چند باری زنگ زدم کلانتری اومد صورتجلسه کرد ولی یه روز کنترلم خارج شد و بهش پیامک دادم اگه نزاری بچه های رو ببینم تیکه تیکت میکنم ، حالا رفته بابت این جمله من باب تهدید شکایت کرده میخوام ببینم باید چجوری تو دادسرا و دادگاه دفاع کنم و اینکه این مدل محکومیت مصداق شروط دوازده گانه عقد هست یا خیر؟

پاسخ ها :

فاطمه دهقانی

سرکار خانم فاطمه دهقانی :

سلام با پیامک به تهدید حکم طلاق صادر نمیشود

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
تهدید است اما امکان تخفیف وجود دارد،
بااین وجود، مستند و مستدل از خویش دفاع نمایید میتوانید وکیل اختیار نمایید یا لایحه تخصصی تنظیم گردد و ارسال دارید
نسبت به شروط دوازده گانه و این که این موضوع حق طلاق ایجاد می‌کند بنظر به صرف آنچه در سوال آمده است خیر مگر با تجمیع دیگر شرایط
در اصل کلی زوجه می‌بایست بتواند عسر و حرج خویش را اثبات نماید تا در دعوای طلاق موفق شود صرف ادعا مثبت مدعا نخواهد بود و اصل بر برائت است.

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
شما تهدید به قتل نموده‌اید و به استناد سندی که در اختیار همسرتان است(پیامک ارسالی) محکوم خواهید شد.

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
بابت ملاقات فرزندان می توانید دادخواست بدهید.
در خصوص شکایت نیز اعلام کنید به خاطر توهین و فحاشی زوجه و اینکه مانع از ملاقات شما شده عصبانی شده اید.