مشاوره حقوقی رایگان - حقوقی

با سلام و عرض خسته نباشید
پرونده ای داشتم با موضوع اعتراض ثالث که طرف مقابل با صلح نامه جعلی وارد پرونده بنده شد
درخواست کارشناسی خط دادم که کارشناسی اول و سه نفره و نظریه تکمیلی رای به جعلی بودن صلح نامه دادن خواهان درخواست شهادت شهود کرد با توجه به اینکه شهادت بر شهادت بود قاضی رای به نفع ایشون داد که در همان موقع کاتب نامه که فردی زندانی بود را پیدا کردیم و در زندان نامه ای نوشت و اقرار کرد که این نامه را در ان تاریخ نگارش نکرده است
مدارک دیگری نیز ضمیمه پرونده بود و این رای در دادگاه تجدید نظر به نفع ما قطعی شد
و حال بعد از گذشت 7 ماه طرف رفته از کاتب نامه دیگری گرفته که مثلا بنده به ایشون پیشنهاد رشوه ووووو داده ام و با همین موضوع درخواست اعاده دادرسی داد است ایا اعاده دادرسی ایشون پذیرفته میشود؟
فرد زندانی به جرم جعل سند به 11 سال حبس محکوم شده ایا قاضی به نامه ایشون استناد میکند ؟

پاسخ ها :

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
به نظر می‌رسد که اعاده‌دادرسی نتیجه‌ای در بر نخواهد داشت.