مشاوره حقوقی رایگان - کلاهبرداری

با سلام
شخصی از بنده چند ماه پیش به اتهام کلاهبرداری به شعبه دادیاری دادسرا شکایت کرده بود اما بعد از چندروز قرار منع تعقیب خوردم و نوشته بود به علت عدم پیگیری شاکی و عدم ادله و مستندات کافی منع تعقیب صادر شد
حالا بعد یک مدت متوجه شدم ایشون مجدد با همان عنوان اتهام کلاهبرداری در شورای حل اختلاف استان تهران مجدد شکایت کرده

میخواستم ببینم چی میشود؟
آیا خطری دارد؟
راهنمایی میفرمایید ممنون

پاسخ ها :

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
امکان بروز مشکل وجود دارد