مشاوره حقوقی رایگان - محدود کردن دختر

سلام من20سالمه
دیپلم دارم و بیکارم
پدرم آدم مذهبی هست و
باپدرم سر پوشش به مشکل برخوردم و پدرم اصرار داره که من چادر بزارم قبلا چادری بودم و سرکار کارها و محدودیت های بیخود باعث شد از چادر دلزده بشم و چادرم رو بردارم بعد 1سال دوباره میگه چادر بزار و دوست داره حرف،حرف خودش باشه
بهم میگه حق ندارم پام رو تا زمانی که چادری بشم بیرون بزارم
من میتونم ازش شکایت کنم؟
واگه شکایت کنم میترسم من رو از خونه بیرون کنه و نمیدونم باید اونموقع چیکار کنم چون مستقل هم نیستم
سر کارکردن هم ایراد میگیره و نمیزاره کارکنم هرکاری پیدا میکنم روش ایراد میزاره مثلا خوشم نمیاد تا10شب بیرون باشی یا اینکه این کار سفته میخواد نمیخوادبری
قبلا یجا کارمیکردم اومد محل کارم و آبروم رو برد
ی راهکار میخوام

پاسخ ها :

محمد قاسمی

جناب آقای محمد قاسمی :

سلام.گاهی چاره صبراست تافرجی حاصل شود.سعی کنیدباتدبیر رضایت نسبی اورابه دست بیاوریدوبامصلحت سنجی،ادامه بدهیدتامسیربهتری برای شمابازشود.