مشاوره حقوقی رایگان - تغییر نام

سلام وقت تون بخیر من 19 ساله هستم و میخواهم نامم از علی به بردیا تغییر بدهم آیا شدنی هست ؟ و نیاز به وکیل دارم ؟

پاسخ ها :

محمد قاسمی

جناب آقای محمد قاسمی :

سلام.ممکن است ولی بسیارسخت است.بایدادله ودفاعیات اقناع کننده ارائه دهید.

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
اخذ وکیل همیشه راهگشاست،
ابتدا به ثبت احوال مراجعه کنید اگر موفق نشدید باید طرح دعوا نمائید احتمال موفقیت وجود دارد لیکن نتیجه قابل پیش بینی نیست بستگی به مدارک و اوضاع و احوال پرونده دارد و رویه شعبه و دفاعیات شما

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
ثبت احوال قبول نمی کند و باید دا‌دخواست بدهید و از طریق دادگاه پیگیری کنید.
به نظر دادگاه نیز به راحتی قبول نمی کند