مشاوره حقوقی رایگان - تبدیل حبس به جزای نقدی

سلام
بنده به 2سال حبس بخاطر همراه داشتن 1.5گرم شیشه و 1سال حبس بخاطر داشتن موتورسیکلت سرقتی محکوم شدم رضایت صاحب موتورسیکلت را با پول گرفتم و هنوز به زندان مراجعه نکردم و با وثیقه بیرون هستم آیا میتوانم مجازاتم را تبدیل به جزای نقدی کنم و یا پابند الکترونیکی بگیرم ؟ چون شرایط کاری بنده جوری شده که تعهد کاری دادم و نمیتوانم برای حبس به زندان بروم

پاسخ ها :

شهرزاد  نيك رهي

سرکار خانم شهرزاد نيك رهي :

با وکیل مشاوره حضوری کنید.نیاز به بررسی دارد.در شرایطی امکان پذیر است.