مشاوره حقوقی رایگان - وقت نظارت به لحاظ جلب متهم / محکوم علیه تجدید برای تاریخ ... تعیین گردید

با سلام مدتی قبل بنده باشخصیت مشکل مالی داشتم و او با من قرار گذاشت و چند نفری بهم حمله کردن و ساعت مچی من رو به سرقت بردند و بنده شکایت تحت عنوان ضرب و شتم عمدی و سرقت اموال کردم و این آخرین چیز پرونده من هست . وقت نظارت به لحاظ جلب متهم / محکوم علیه تجدید برای تاریخ ... تعیین گردید
البته ایشون هم از من بابت تهدید با چاقو و فحاشی شکایت کرده که من چند روز آینده باید به شورای حل اختلاف بروم من پزشکی قانونی و استشهاد پلیس رو دادم به دادگاه

پاسخ ها :

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
وقت نظارت مربوط به شعبه است جای نگرانی نیست برای شما