مشاوره حقوقی رایگان - نزدیک به 30 ملیون قرض دادم که 20میلیون وام گرفتم بقیه خرد خرد دادم

بنده چند ماه پیش برای شخصی از طرف خودم وام گرفتم و قرار شد قسط وام را پرداخت کنه و بعد وام خرد خرد مبالغی قرض دادم که نزدیک 10 میلیون میشه، بعد از گذشت چند قسط از وام به بهانه های مختلف قرض من را نمیدهد و من متوجه شدم که قبل و بعد از من از چند نفر دیگه قرض کرده و پول اون اشخاص هم نداده و بعد قرض از من گوشی نو خریده موتور صفر کیلومتر خریده (اقساط با پیش پرداخت5میلیون) و حتی یکبار زنگ زد گفت میخوام از کسی قرض کنم گفتم حسابم مسدوده میزنه به حسابت که بعدش واریز کنی حسابم، من قبول نکردم( پیامش هست) احتمال میدم شکایت هایی در دادگاه داشته باشه از قبل، قصد دارم جدا از اینکه مطالبه وجه کنم در دادگاه، شکایتی بابت کلاهبرداری در این مورد که از اشخاص مختلف قرض میگیره و پس نمیده انجام بدم ، اگر میشه راهنمایی کنید که چه شکایتی میتونم مطرح کنم، بنده 3نفر دیگه از طلبکاراش رو میشناسم یکی10میلیون میخواد، یکی 1میلیون500هزار یکی دیگه تقریبا5 میلیون با2نفر از این اشخاص صحبت کردم اونا حاضرن بیان برای شکایت
پرینت واریز به حساب دارم ، یکسری پیامک دارم ، یکسری صدا های ضبط شده موجود هست، ولی سفته چک یا دست نوشته ندارم
لطفا راهنمایی کنید که چگونه میشه به عنوان کلاهبردار از این شخص شکایت کرد

پاسخ ها :

سهیل فیضی عظیمی

جناب آقای سهیل فیضی عظیمی:

با سلام
از طرح شکایت کلاهبرداری به نتیجه نخواهید رسید دادخواست مطالبه وجه مطرح نمایید.