مشاوره حقوقی رایگان - ترس وحشت و کلاهبرداری از طرف صاحب خونه

سلام من یک خانم با شوهرم و بچهام یک خونه ای اجاره کردیم از وقتی این خونه را گرفتیم خود صاحب خونه وخانمش و بچه‌اش تهدید وتوهین وفحشا وناسزا وترس به وجودم ما انداختند ازر دروغ می گویند همسایها می گویند شما سر و صدا می کنید خدا شاهد پسری دارد به من حرفهای زشت وفحشا زده خونه گرفتم آسایش داشته باشم در حیاط می شورم اشغال می ریزند سرم می گویند می خواهیم رهن خونه ام ببرند همین دارم هیچ شناختی از شون ندارم چشم کور بود نساخته خونشون گرفتم 50متر مثل دسته گل از این خونه مواظبت می کنم و کرایه شون سر وقت می برند تورا خدا به داد من برسید