مشاوره حقوقی رایگان - ابلاغ اخطاریه/احضاریه حضور در جلسه رسیدگی شخص ذی سمت و مرتبطین برای

در خصوص دعوی شما به طرفیت ----- مبنی برتایید فسخ قرارداد مالی و استرداد ثمن معامله
و مطالبه خسارت دادرسی در وقت مقرر شعبه 4 شورای حل اختلاف حاضر شوید.
وقت بخیر حدود چن ماه پیش شخصی چندکالای فیک در شهربندرعباس به ارزش8میلیون تومان به بنده فروخت
و بعد که متوجه شدم شکایت حقوقی کردم با توجه به این که محل زندگی شخص مورد نظر شیراز است دفترخدمات قضایی پرونده رو فرستادن شورای حل اختلاف شیراز حالا با توجه به شرایط کاری و مسافت طولانی نمیتوانم حضور پیدا کنم آیا راه حلی هست که به نتیجه برسم؟!