مشاوره حقوقی رایگان - پرداخت دیه تصادف

با سلام
بنده چند روز پیش توی آزاد راه تهران به کرج با یه عابر که عرض راه رو میخواست طی کنه تصادف کردم ، بستری هستش حالش زیاد خوب نیست ، پلیس راه توی کروکی عابر رو مقصر عنوان کرده ، فقط یه سوال دارم
من با تاکسی پدرم تصادف کردم
گواهینامه پایه یکم دارم
بیمه ثالث داره ماشین
اما فقط کارنامه تاکسیرانی ( پروانه تاکسیرانی ) ندارم چون مجردم
میخواستم بدونم طرف درخواست دیه بکنه از بیمه ی من باید بهش بدم یا دولت خودش بهش میده بعد اینکه اگر قرار باشه از بیمه ثالث تاکسی بهش بدیم من کارنامه تاکسیرانی ندارم ( البته مقصر تصادف نیستم ) بیمه دیه رو میده یا سر باز میزنه از این کار ؟؟
ممنون میشم راهنماییم کنید

پاسخ ها :

محمد علی اسماعیلی

محمد علی اسماعیلی :

استان :

سلام
به استناد ماده 26 قانون تخلفات رانندگی بیمه مسئولیت پرداخت دارد