مشاوره حقوقی رایگان - تغییر کاربری زمین کشاورزی روستایی

با سلام من حدود 5 ماه پیش 2500 متر زمین در فاصله 1000 متری از روستا به صورت قولنامه خریدم الان میخوام چهاردیواری بکنم و توش درخت میوه یا انگور بکارم تو روستای ما چندین نفر بدون دریافت مجوز از جهاد همین کار رو انجام دادن و هیچ کس بهشون اخطار نداده حالا من موندم برم جهاد مجوز بگیرم یا بدون جواز بسازم؟

پاسخ ها :

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
به اداره جهاد مراجعه و درخواست دیوارگذاری را نمایید
در غیر ابن صورت ممکن است رای تخریب صادر گردد

فاطمه اسپرهم

سرکار خانم فاطمه اسپرهم :

سلام دوست عزیز پرسشتان غیر حقوقیست و برای دریافت پاسخ مطمئن تر از ارگان مربوطه پیگیری کنید

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

نیاز به بررسی بیشتر و گفتگو متقابل دارد تا اظهارنظر دقیقی بتوان کرد

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
جهاد مجوز نمی دهد و اگر بدون مجوز اقدام کنید امکان تخریب وجود دارد
اگر در منطقه شما سخت گیری نمی کنند می توانید اقدام کنید.