مشاوره حقوقی رایگان - ایا خواسته ی من درسته؟

با سلام. معامله‌ خرید (خودرو) به صورت قولنامه دستی با ثمن مشخص انجام شد. کل پول هم پرداخت شد،150 میلیون. بعد از 2 سال معامله فروش مال‌غیر از آب در میاد و باطل میشه و قیمت اون مبیع 2 تا 3 برابر میشه 450 میلیون. حال برای دادخواست حقوقی می‌تونم خواسته هامو به این شکل مطرح کنم شخصی که محکوم میشه به نرخ روز کارشناسی هزینه دادرسی رو کامل پرداخت کنه؟؟؟؟؟ 2 تا خواسته‌هام که یکی اعلام بطلان معامله مورخ ...... علی الحساب مقوم 3100000 ریال و دیگری استرداد ثمن معامله مورخ ..... به نرخ روز طبق رای وحدت رویه 733 و811به دلیل مستحق للغیر درامدن مبیع علی الحساب مقوم به 3100000

از نظر قانونی پذیرفته میشه در دادگاه

در ستون خواسته هام کلیه هزینه ها و هزینه دادرسی رو هم بخوام؟
با تشکر از راهنمایی تون