مشاوره حقوقی رایگان - چک برگشتی برای ضمانت ماشین

سلام.من سال94سیزده برگ چک دادم به پسردایی همسرم برای ضمانت خرید ماشین.ماشین رو خریدوبدون اینکه چکی را پاس کندماشین رو ب شخص دیگری واگذارکرده.الان هر13برگ چک برگشت خوردن الان هیچکدومشون عهده بردار پاس کردن چکها نیستن پسردایی همسرم میگه خریدار ماشین باید چکهارو پاس کنه، خریدار میگه پسردایی همسرتون باید پاس کنه. من وسط موندم چکارکنم هردونفر هم از اقوام همسرم هستن. لطفا راهنمایی بفرمایین من باید چکار کنم؟ ممنونم

پاسخ ها :

قاسم دهقانی

جناب آقای قاسم دهقانی :

شما ملزم به پرداخت چک هستید و باستناد مدارک پرداختی علیه آنان مطالبه وجه مطرح میفرمایید