مشاوره حقوقی رایگان - تخریب ملک بدون ابلاغ حکم

با سلام
در باغ خود خانه 40متری ساخته ام
با توجه به اینکه 5_6منزل هم در جوار این ملک ساخته شده و تماما خارج از بافت میباشد

ولی جهاد کشاورزی البرز بدون هیچگونه ابلاغ و هیچ نوشته برگه ای اقدام به تخریب منزل نموده

نکته خانه دارای وسایل بوده و اینجانب در ان محل حضور داشته ولی اجازه تخلیه وسایل هم ندادند

نکته حتی در زمان تخریب هم به بنده حکمی نشان ندادند

اینجانب آیا میتوانم شکایتی کنم؟

پاسخ ها :

قاسم دهقانی

جناب آقای قاسم دهقانی :

شکایت حق است اما احتمالا این. موضوع به جایی نرسد، زیرا احتمالا حکم قضایی داشته اند که قلع و قمع انجام داده اند و حتما در حضور دادستان یا نماینده ایشان انجام شده است