مشاوره حقوقی رایگان - عدم توانایی پرداخت نیم عشر مهریه

سلام
روزتون بخیر،ممنون ازراهنمایی های بزرگوارانه شما
حدود 6 ماه پیش همسر بنده فوت کردند،الان مهریه رواجراگذاشتم ووقت اداره پنجم من 17 اردیبهشت است
باتوجه به اینکه مهریه ام 505 عدد سکه میباشد،نیم عشر دولتی اش خیلی بالا وغیرقابل پرداخت از طرف بنده میباشد.
اگر هم بخواهم ماشین یاچیزی رابفروشم سرمایه ای رو که برای فرزندانم دارم از دست میدهم ،فرزندان من هم در آینده،جهیزیه،همسر ،کار ،دانشگاه وسایر پشتیبانی هارو لازم دارند ونمیتوانم این مبلغ بالا رو پرداخت کنم،وتنها سرپرست و حامی شان فقط من هستم.....
حالا جه باید کنم ،آیا میتوانم اعسار بگیرم یاراه حل دیگه ای دارد؟دراین صورت چه زمانی برای اعسار باید اقدام کنم وچکار کنم تا قاضی قانع ومجاب شوند ودرخواست بنده رابپذیرند؟
الهی خدا شماراخیر دهد
متشکرم

پاسخ ها :

صفورا جعفرزاده

سرکار خانم صفورا جعفرزاده :

درود، نیم عشر به عهده محکوم علیه است و او‌ میتواند اعسار دهد