مشاوره حقوقی رایگان - جریمه کارت سوخت

ایا در فروش کارت سوخت هم هر دو طرف جرم نکردند؟من یه شهروند عادی ام که پولش نیاز داستم من نمیدونسم جرم هس. جریمه رو چجوری میشه با متصدی پمپ بنزین،نصف کرد و چه اقدامی باید بکنم چون من خبر نداشتم اینکار جرمه و جدیدا قانون گذاشتن .بعد برم پلیس به اضافه ده جریمه رو میتونم بدم یا بابد مراحل قضایی و دادگاه برم .از کجا باید شروع کنم
سوم اینکه بخاد ماشین بفروشم نمیتونم سند بزنم ؟سر همینکه شکایت قضایی رو کارت سوختشه به منزله شکایت رو پلاک اتلاق میشه؟

پاسخ ها :

قاسم دهقانی

جناب آقای قاسم دهقانی :

به شعبه رسیدگی کننده مراجعه و دفاع نمایید