مشاوره حقوقی رایگان - سند ملک تجاری

من سه دانگ یک مغازه خریدم از پسر عمم.این ملک از ابتدا یک خانه مسکونی قدیمی بوده که تخریب شده و تبدیل به دو باب مغازه شده.الان که سند سه دانگ به نام من شده در سند تک برگ قید شده نوع کاربری مسکونی و اسمی از تجاری و مغازه نیانده ولی در سندی که در دفتر اسناد رسمی ثبت شد نوشته دارای ارزش تجاری و سرقفلی.الان تکلیف چیه سند تک برگ آیا موقعیت تجاری رو نقض کرده؟درضمن مبلغ100میلیون بابت تجاری مغازه پرداخت شده

پاسخ ها :

قاسم دهقانی

جناب آقای قاسم دهقانی :

درخواست تصحیح سند نمایید البته اگر تغیر کاربری ثبت و هزینه اش پر اخت شده باشد