مشاوره حقوقی رایگان - حقوق مستمری

سلام وقت بخير ، ببخشيد من و مادرم مستمري بگير ارتش از پدرم هستيم يعني نيرو مسلح . بعد الان بخوام برم سركار بيمه تامين اجتماعي ميشم اونجا ، خواستم بدونم ايا مستمري من قطع ميشه؟؟ يا ميتونم از دو ارگان متفاوت پول بگيرم؟ اينجا ك ميخوام كار كنم خصوصيه فقط بيمه تامين رد ميكنن ، به نظرتون مستمريم قطع ميشه؟؟

پاسخ ها :

قاسم دهقانی

جناب آقای قاسم دهقانی :

به محض اشتغال حقوق قطع میشود و چنانچه دریافت نمایید بعدا سازمان علیه شما طرح دعوی استرداد مبالغ مطرح میکند