مشاوره حقوقی رایگان - گذاشتن لوازم شخصی در فضای مشاعات و پارکینگ

باسلام
فردی ک لوازم شخصی خود را در راه پله و پارکینگ خود گذاشته و با اینک چندین مورد تذکر جهت خروج و جمع اوری داده شده ولی اقدامی انجام نداده ایا می توانم از طریق مراجع قانونی اقدام به خارج کردن موارد فوق کنم؟

پاسخ ها :

قاسم دهقانی

جناب آقای قاسم دهقانی :

شکایت رفع مزاحمت متصور است

محسن  ابوفاضلي

جناب آقای محسن ابوفاضلي :

سلام میتونید رفع مزاحمت با تهیه استشهاد از همه همسایه اقدام کنید

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
اری امکان پذیر است
ابتدا اظهارنامه ارسال دارید اگر افاقه ننمود سپس دادخواست دهید طرح شکایت نیز متصور است

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

بله ابتدا اظهارنامه دهید و سپس دادخواست رفع مزاحمت و ممانعت از حق دهید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
بله می توانید فیلم و عکس بگیرید و سپس به دفتر خدمات قضایی مراجعه کنید و با عنوان مزاحمت ملکی شکایت کنید.
قبل از شکایت بهتر است دوستانه مشکل را پیگیری کنید.