مشاوره حقوقی رایگان - بکارت

سلام
من چند ماه پیش با مردی رابطه داشتم و بکارت داشتم چون تا ب حال رابطه ی جنسی نداشتم عین رابطه ب خون ریزی افتادم و این آقا متاهل هست و گفته ک همه چیو قبول داره و باهام ازدواج میکنه چون عاشقمه ولی این وسط نیاز ب رضایت زنش هست من می‌خوام ازش شکایت کنم اگر شکایت کنم بدون رضایت همسرش میتونم عقدش بشم یا چجوریه کسی می‌تونه راهنماییم کنه

پاسخ ها :

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
عقد نکاح باید با موافقت طرفین باشد مرجع قضایی نمی تواند شخصی را الزام به ازدواج با دیگری نماید مگر قبلا عقد نکاح شرعی منعقد شده باشد
و

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
اگر رابطه با رضایت شما باشد هر دو به مجازات قانونی محکوم خواهید شد

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
نیاز به شکایت علیه همسر وی نیست نامبرده می‌تواند اجازه ندهد
عقد شرعی شما ایرادی ندارد اما برای زوج جرم است و برای همسر او حق طلاق ایجاد می‌کند