مشاوره حقوقی رایگان - جریمه عدم تخلیه

سلام. بنده منزلی ویلایی را 430 میلیون رهن کامل کردم و سر تاریخ هم منزل را تخلیه کردم. در قولنامه من نوشته شده بود که روزی پانصد هزار تومان جریمه باید بدهم اگر تخلیه نکنم. من تخلیه کردم اما مالک پولم را نداد و بعد صد و پانزده روز به صندوق دادگستری ریخت
بیست و دو میلیون هم بابت تاخیر و تادیه ریخت حالا که آن پولها را ریخته از من شکایت کرده که صد و پانزده روزی روزی پانصد هزار تومان بابت ندادن کلید به او بدهکارم. در حالیکه او منزل را تخریب کرد بعد دادن پول من برای ساخت و ساز. آیا می‌تواند حکم قاضی بگیرد؟

پاسخ ها :

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
با ‌توجه به توضیحات شما امکان دفاع وجود خواهد داشت
شما لایحه دفاعیه دقیق تنطیم و ارائه نمایید