مشاوره حقوقی رایگان - اتهام مزاحمت تلفنی پیامکی

سلام
شخصی به من تهمت مزاحمت تلفنی پیامکی زده گفته من بهش مزاحم شدم و در شکایتش شماره تلفنی رو نوشته که برای من نیست و مزاحم من نیستم و تهمت زده حالا 4 ماه است شکایت کرده اول رفتیم حل اختلاف اصرار داشت که منم و منم گفتم که مزاحمت ایجاد نکردم و من نیستم و اعاده حیثیت میکنم در این 4 ماه پرونده در بازپرسی مونده و پشت سر هم قرار رسیدگی به پرونده رو 20 روز 20 روز عقب میندازه یک بار بازپرس منو برای اخذ توضیح خواست یک بار هم شاکی رو یه بارم زنگ زد گفت اتهاماتت رو قبول داری گفتم خیر. و 4ماهه شورش در اومده.

آیا میشه لایحه ای تنظیم کنم که پرونده سریع کارش جلو بره یا از این شعبه بازپرسی به شعبه دیگری بره یا یه طوری بشه که پرونده بسته بشه بخدا دیگه حوصله ای نمونده برام

پاسخ ها :

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
لایحه دفاعیه تنظیم و به دادسرا ارائه نمایید