مشاوره حقوقی رایگان - مستاجر

سلام من پارسال ی خونه اجاره کردم 100پیش دادم700اجاره بعدبرج5بودومن برج9بودی مشکلی واسم پیش اومدکه ابروم درخطربودورفتم به املاک گفتم ابروی من درخطرپول متوبه صابخونه بگیربده من برم بازیکماه اجارش هم رفتم بازمیدم..الان4ماهه همش میگم اصلاگوش نمیده صابخانه میگه بایدیکسال پربشه حالامن شرایطم طوری شده نمیتونم بشینم الان قبل عیدخونه روتخلیه کردم اماکلیدندادم حتی ی تک تومن پول منونداده الان رفتم جای دیکه هم بایداونجااجاره بدم هم اینجاخداروخوش نمیاد ی زن تنهاهستم توروخدابعد4ماه بازالان برم شکایت کنم اخه اونطورکه صابخونه پول منونده تابرج5ماهی700بایداجاره بدم بخداندارم بعدچرانبایدپول منو بده بازورکه نمیشه منونگه داره تاسال من تموم بشه توروخداراهنمایی کنیدتوروخدا

پاسخ ها :

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
شما باید تخلیه بودن خانه را تامین دلیل نمایید
و دادخواست مطالبه وجه مبلغ ودیعه قرارداد اجاره را اقامه نمایید