مشاوره حقوقی رایگان - جعل سند

با سلام از طرف حاج اقای ما سند معامله یک باغ نوشته شده که به غیر از دو سه تا حروف و یکی دو تا عدد باقی خیلی شبیه خط خودش است و امضاء حاجی را هم جعل کرده تا حدی شبیه امضاء های دیگرش است ، حاجی اصلا یادش نمیاد همچین معامله ای کرده باشه ، حالا چه جوری شکایت کنیم که سند بره برای بررسی ولی تبعات اتهام جعل دامنگیر ما نشود؟ سپاسگذارم

پاسخ ها :

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
شما باید شکایت نمایید
و درخواست کارشناس رسمی دادگستری برای بررسی سند را نمایید

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

سلام و احترام بهتر است ابتدا ببینیم سو استفاده ای از این سند که ادعای جعل دارید شده است یا خیر

محمد جعفری پویا

جناب آقای محمد جعفری پویا :

درود بر شما؛
درخواست کارشناسی کنید .
موفق باشید.