مشاوره حقوقی رایگان - هزینه دادرسی الزام به تنظیم سند رسمی

با سلام

زمینی به مساحت 4 هکتار (کشاورزی) که با تقسیم نامه بین وراث و تاکید شده که همه موظف به تنظیم سند رسمی هستند هیچ یک از وراث حاضر به تنظیم سند نسیتند اگر دعوی الزام به تنظیم سند رسمی کنم باید ارزش منطقه ای کل 4 هکتار رو بدم یا فقط سهم خودم که 1 هکتار و 200 متر مربع هست ؟
(زمین به تشخیص جهاد کشاورزی و ثبت اسناد قابل خرد شدن نیست) هزینه دادرسی خیلی زیاد میشه کل زمین میشه 980 میلیون تومان سهم بنده هم 290 میلیون تومان هزینه دادرسی... من ندارم که پرداخت کنم این هزینه رو. خیلی ممنون اگه لطف کنین راهنمایی بفرمائید

پاسخ ها :

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
خیر اشتباه می کنید
هزینه دادرسی این مقدار نمی شود
بهتر است به وکیل مراجعه نمایید