مشاوره حقوقی رایگان - وام مسکن

سلام منزلی پیش خرید کرده ایم الان که نزدیک به اماده شدن سند هستیم و قصد گرفتن وام مسکن زوجین داریم فروشنده مدارک لازم مثل پایان کار و ... را ارائه نمیدهد و میگوید من تعهد ندادم برای وام شما اقدام کنم. با توجه به اینکه در قولنامه ذکر شده طرفین متعهدند در تاریخ مشخص شده در فلان دفترخانه و یا دفترخانه ای که بانک تعیین نماید حاضر شوند آیا میتونیم ایشونو مجبور کنیم برای وام با ما همکاری کنه؟ پیشاپیش ممنون

پاسخ ها :

فاطمه احمدی

سرکار خانم فاطمه احمدی :

سلام
نه نمی شه مجبورش کرد و این مکتوب نیست
فقط حتما در زمان حضور در دفترخانه چون پایان کار و ... رو نداره ممکنه نیاد شما حتما برین و اگر نیومد عدم حضور بگیرین و طبق اون شاید بشه کاری کرد