مشاوره حقوقی رایگان - آیا رای وحدت رویه 811 شامل معامله قبل از تاریخ این رای می‌شود

با سلام من در سال 85 یک قطعه زمین به صورت قولنامه ای از شخصی خرید کردم که اونم از شرکت تعاونی زمین رو خریده بود اما بعد از 10 سال دادگاه به رد مال زمین از تعاونی داد و زمین ها رو نتونستن تحویل بدن منم تا امروز شکایتی مطرح نکردم بهترین طرح دعوی چه طرح دعوی هست و شامل رای وحدت رویه 811 میشه که بتونم به قیمت روز طلب خسارت کنم

پاسخ ها :

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
رای وحدت رویه 811 فقط در موارد خاصی قابل اعمال است
جهت اظهارنظر دقیق حقوقی نیاز به بررسی جزئیات دادنامه صادره است