مشاوره حقوقی رایگان - مشکل در پارکینگ خودرو

باسلام. بنده طبق سند ملکی یک پارکینگ 11 متر مربعی در پارکینگ دارم که کنار دیوار است و در این دیوار یک درب به سمت اسانسور باز شده و در قسمت مشاعات ساختمان هم یک درب دیگر به سمت آسانسور باز شده . قبلا خودرو 206 داشتم با پارک در محل اندازه خودرو به درب سکوریت ورودی نمیرسید با تعویض خودرو به پارس و پارک آن در محل پارکینگ خود باعث شده جلوی این درب ورودی بسته بشه و ساکنین مجبور به تردد از درب دوم سکوریت که در مشاعات ساختمان وجود داره شده اند . حالا برخی از ساکنین معترض هستند که نباید این درب بسته باشه در صورتی که من در پارکینگ خودم و کمتر از متراژ قید شده بر اساس نقشه تفکیکی پارکینگ هم فضا اشغال کردم و این درب سکوریت بنظرم نباید در جایی که بنده برای خریدش پول دادم و جز ملک خریداری شده شخصی بنده هست بعنوان درب تردد باز میشده . البته فروشنده هم در دفترخانه به من گفتن با تعویض خودرو و تداخل جای پارک و تردد میتونی این درب را ببندی و از درب دوم ساکنین تردد کنند . حالا میخوام بدونم
اولا کار بنده خلاف قوانین بوده درب سکوریت که داخل محل پارک خودرو من باز میشه را بستم ؟
دوما چطوری باید اقدام کنم تا اگر کارم خلاف نیست رای دادگاه بگیرم درب را ببندم واسه همیشه ؟