مشاوره حقوقی رایگان - معافیت کفالت

با سلام و خسته نباشید خواهش میکنم سوال بنده رو با حوصله مطالعه کنید و جواب بدید خواهش میکنم برام خیلی مهمه
پسر عموی بنده متولد مرداد سال 1381 هستش و سال آخر دبیرستان و پدر و مادر ایشون فوت کردن و کفالتش با مادربزرگ پدریش هستش که هفتاد و چهار سالشه و همسر مادربزرگش فوت کرده و ازدواج مجدد نداشته البته مادربزرگ پسرعموم دارای چهار فرزند پسر و سه فرزند دختر هست که همشون متاهلن و هیچ کدوم از پسراش از معافیت کفالت استفاده نکردن و همشون خدمت رفته اند خواهش میکنم جواب بدین که ایشون میتونن از خدمت معاف شوند یا نه؟ اگر جواب مثبته از کدوم معافیت و روششو بگید لطفاً
خواهش میکنم لطفا با دقت جواب بدین که برام خیلی خیلی مهمه. از اینکه وقت گذاشتید صمیمانه سپاسگزارم

پاسخ ها :

طاهر  جاويداني

جناب آقای طاهر جاويداني :

سلام.خیر.باداشتن فرزندان برای مادربزرگ,نامبرده نمی تواند کفیل مادربزرگ شود وازمزایای معافیت استفاده کند.