مشاوره حقوقی رایگان - خسارت بابت نرم سقف و دیوار

سلام خسته نباشید
یه خونه خریدم طبقه همکف دو طبقه ولی راه جداس وطبقه بالا مال کس دیگس دست مستاجره و مستاجر
اشپزخانشو اب گرفته سقف و دیوار خونه حدود 4متری رو نم برداشته
خونه رو هم تازه رنگ کردیم رنگش پوست شده اخرای اسفند اتفاق افتاده به کلانتری هم گفتم و عکسم دارم حالا اینا زیر بار خسارت نمیرن به نظرتون چکار کنم؟ باید از مستاجر یا صاحب خانه بالا شکایت کنم؟

پاسخ ها :

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
دادخواست به خواسته تأمین دلیل را از طریق دفتر خدمات قضایی به ثبت برسانید تا وضعیت ساختمان توسط کارشناس رسمی دادگستری مورد ارزیابی قرار گیرد تا النهایه عامل خسارت و میزان خسارت تعیین گردد.
سپس بر مبنای نظریه کارشناسی، دادخواست به خواسته مطالبه خسارت را از طریق دفتر خدمات قضایی به ثبت برسانید.