مشاوره حقوقی رایگان - تصادف اینه به اینه پشت چراغ قرمز

سلام من لاین سمت راست خیابون بودم و جلوی راه باز بود و داشتم راهمو با سرعت مناسب میرفتم یهویی لاین کناری ماشین جلوییش ترمز گرفت و ماشین پشتیش میخواست زرنگ بازی در بیاره و سریعتر بره به چراغ قرمز نخوره اومد تو لاین من و با اینکه من ترمز گرفتم ولی زد به ایینه ماشینم شماره پلاکشو برداشتم ولی بعدش رفت و میخواستم بدونم الان مقصر کیه

پاسخ ها :

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود مقصر را کارشناس تعیین خواهد کرد وصول نظریه کارشناسی قابل اعتراض است می‌توان بدان معترض شد مستند و مستدل...

نامدار فرهنگیان

جناب آقای نامدار فرهنگیان :

ایشون مقصرن چون انحراف داشتن

فاطمه اسپرهم

سرکار خانم فاطمه اسپرهم :

سلام تعیین تقصیر با مامور راهنمایی رانندگیست

سعيد  بزرگي كازروني

جناب آقای سعيد بزرگي كازروني :

تعیین مقصر با کارشناس تصادفات راهنمایی ورانندگی است

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
تعیین مقصر در تصادفات رانندگی با کارشناسان راهور می باشد