مشاوره حقوقی رایگان - استفاده بنده از گواهی عدم حضور سر دفتر که سهوا بوده جرم محسوب می شود

سلام استاد
در خصوص پستی که گذاشتید من یه مشکل برام پیش اومده من گواهی عدم حضور فروشنده رو گرفتم،متاسفانه سر دفتر تو گواهی سهوا تاریخ روز تعطیل را زده اند و در جایی دادگاه بنده از این گواهی استفاده نمودم قاضی از سر دفتر اصالت را استعلام گرفت سر دفتر عینا تایید و با نامه اعلام نمود ،بعد از این موضوع وکیل فروشنده متوجه این موضوع شد شکایت جعل،استفاده از سند مجعول و گزارش خلاف واقع را از سر دفتر نمود و شکایت استفاده از سند مجعول را از من

سر دفتر فورا نامه داد و اعلام کرد که سهوا بوده و این تاریخ سهوا اشتباه نموده ،حالا در بازپرسی نسبت به سه اتهام سر دفتر جلب دادرسی و نسبت به استفاده از سند مجعول بنده نیز جلب دادرسی صادر شده

بنظر شما من چه دفاعی را باید مطرح کنم،

ممنونم

البته اونجایی که من استفاده کردم قاضی محترم در تقاضای اناطه فروشنده اعلام نموده که این گواهی در صدور حکم بنده موثر نیست

پاسخ ها :

امین رادمان

جناب آقای امین رادمان :

سلام واقعیت را بگویید انشاالله در مرحله دادگاه تبرئه می شوید