مشاوره حقوقی رایگان - آیا ملاک تعداد پارکینگ افرازنامه است یا پایان کار؟

با سلام و احترام
من یک واحد مسکونی در یک آپارتمان 5 واحدی خریداری کردم و طبق سند دارای پارکینگ اختصاصی خودم هستم. در افرازنامه اداره ثبت اسناد و املاک تعداد کل پارکینگ ها 5 عدد ذکر شده ولی در پایان کار 6 عدد ذکر شده. هر واحد طبث سند و افراز یک پارکینگ اختصای دارد ولی سازنده ادعا میکند که پارکینگ ششمی وجود دارد و میخواهد به زور آن را تصاحب کند و مزاحم است ولی در افرازنامه نیست و در صورتمجلس تفکیکی و نقشه افراز نامه نیز وجود ندارد. همچنین ما واحد را با شرایط پنج پارکینگ و طبق افراز موجود خریداری کردیم. ممنون میشم راهنمایی کنید ملاک اصلی کدام است و حق با کیست؟

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
از طریق شهرداری موضوع را پیگیری کنید.