مشاوره حقوقی رایگان - برای فرزندانم به نام همسر جدید شناسنامه بگیرم

باسلام من از همسراول جداشدم ودادگاه حضانت دوفرزندپسررابه من داد چندسال است ازدواج مجدد کردم و فرزندانم راهم پیش خودم هستم پدرشان نه نفقه میده واززمان طلاق حتی تمایل به دیدن آنهاداردوبچه هاچون سنشان کم بوده همسر دوم من را پدرخودشون میدانند آیا درصورت رضایت پدرشان میتوانم شناسنامه بچه هاراعوض کنم وبه نام همسردومم شناسنامه بگیرم؟

پاسخ ها :

عذرا نصرآبادی

سرکار خانم عذرا نصرآبادی :

خیر اسم فرزند از شناسنامه پدر ومادر حذف نمی شوند

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

معمولا خیر باید اثبات نسب بگیرید مگر انکه فرزند خوانده بگیرید

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
نخیر؛ این امر امکان‌پذیر نمی‌باشد‌.