مشاوره حقوقی رایگان - بیمه

سلام وقت بخیر
من آخر اسفند قرارداد کاری ام تموم شد و قطع همکاری کردم با شرکتی که توش کار میکردم،میخواستم بپرسم تا یکی دو ماه که بخواهم کار پیدا کنم
میتونم وقفه ای که بین بیمه ام میوفته رو به تامین اجتماعی پرداخت کنم که سابقه ی بیمه ام پیوسته باقی بمونه؟

پاسخ ها :

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
از طریق سازمان تامین اجتماعی موضوع را پیگیری کنید

عذرا نصرآبادی

سرکار خانم عذرا نصرآبادی :

باید از بیمه سوال کنید سوال شما اداری است نه حقوقی

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
خیر
شما می بایست در مهلت مقرر درخواست بیمه بیکاری را می کردید

محمد حسن سقائی

جناب آقای محمد حسن سقائی :

باسلام به ارگان مربوطه مراجعه و کسب اطلاع نمایید

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

از بیمه بیکاری میتوانید استفاده کنید اگر شرایط آنرا نداشتید خویش فرما پرداخت کنید

قاسم دهقانی

جناب آقای قاسم دهقانی :

به محض قطع ارتباط شما با شرکت واریز بیمه برای شما متصور نیست و پس از آن با شغل جدید بیمه متصل می‌گردد

فاطمه اسپرهم

سرکار خانم فاطمه اسپرهم :

سلام دوست عزیز پرسشتان غیر حقوقیست و برای دریافت پاسخ مطمئن تر از بیمه مربوطه پیگیری کنید