مشاوره حقوقی رایگان - تصادف در حین ماموریت

برادرم حین ماموریت تصادف میکند و شکستگی و زخمی شدن بعد دو سه ماه خوب میشه اما ضربه های که به سرش وارد آمده موجب بیخوابی فراموشی وپرخاشگری تصادف 84/2/4 بوده بعد رکن دوم پایگاه آن زمان صورت سانحه در ماموریت نوشته بود واگر 5سال سلامتی باز نگردد 5درصد جانبازی تعلق میگیرد ولی بیماریش طی بستری های مختلف رو به وخامت واختلال روانپریشی صعب العلاج جنون اطباقی بیماریش پیشرفت میکند وکمیسیون 120 جانبازی از تصادف حین ماموریت اطلاع نداشته ومعلول عادی مینویسند بند ج ماده 108 ولی طی کمیسیون 520 ارتش تقاضای تجدید نظر و70 درصد مشِمول کار به علت نوع بیماریش خط قرمز اعصاب وروان میباشد نیازمندیم وباید در مرکز نگهداری ازش مراقبت کرد لطفا طبق مدارک که در حین ماموریت گریبانگیرش است بفرمایید چی کار باید کرد؟

پاسخ ها :

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
کاربر گرامی موضوعات چنینی دارای حساسیت فراوانی است که به آن سبب نیازمند برسی اوراق و مستندات و مدارک و نیز گفت و گوی متقابل می باشد لذا در صورتیکه تمایل به کسب اطلاعات بیشتر از طریق سایت با بنده تماس بگیرید تا موارد لازم عرض شود .