مشاوره حقوقی رایگان - امضا و تعهدات به اجبار و زور

از سوی شرکت قول استخدامی رسمی دادند و از شهرستان دور زندگی و خانه خودم را به این شهر آوردم با گذشت 6 ماه سرپرست واحد عوض شد و این یکماه اخیر هر شب یک سری تعهدات و جریمه های بی دلیل ازمن گرفتن پنج دقیقه بعد سرپرست گفت بیا دفتر رفتم و گفت جوهر مهر بازرسی تو دربیار ترسیدم که میخاد مهر بازرسی رو بگیره چندین مرتبه پرسیدم برای چی چیکار کردم گفت در حدی نیستی که بخای بدونی کاری که بهت میگم رو انجام بده وگرنه جور دیگه باهات برخورد میکنم با تهدید و بی احترامی منو مجبور کرد استامبر مهر رو در بیارم و گفت انکشتتو بزن روی جوهر مهرت اینجا رو اثر انگشت بزن به زور و اجبار انگشتمو گرفت و محکم چسبوند روی کاغذ و حالا اسمم جز لیست اخراجی هاست لطفا راهنماییم کنید چطور میتونم حقم رو بگیرم؟

پاسخ ها :

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
کاربر گرامی موضوعات چنینی دارای حساسیت فراوانی است که به آن سبب نیازمند برسی اوراق و مستندات و مدارک و نیز گفت و گوی متقابل می باشد لذا در صورتیکه تمایل به کسب اطلاعات بیشتر از طریق سایت با بنده تماس بگیرید تا موارد لازم عرض شود .

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
می توانید از مرجع مربوطه شکایت خود را پیگیری کنید

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
از طریق ارگان مربوطه نسبت به شکایت اقدام بنمائید.

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

نیازمند بررسی بیشتر و گفتگوی متقابل است تا اظهار نظر دقیقی بتوان کرد

الهام منتظری

سرکار خانم الهام منتظری :

سلام این سوالات نیاز به توضیح و بررسی مدارک دارد در صورت تمایل وقت مشاوره بگیرید