مشاوره حقوقی رایگان - نوع شکایت

باسلام
زمانی که یک خانم با رضایت کامل خود با یک مرد رابطه جنسی داشته باشد در چه صورتی میتوان شاکی باشد؟

پاسخ ها :

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام در صورتی که برخلاف میل صورت گرفته باشد

سعید صابر

جناب آقای سعید صابر:

رابطه جنسی خارج از ازدواج جرم محسوب می شود اما خانم با اقرار به این جرم و انکار شما خودش محکوم خواهد شد

فاطمه اسپرهم

سرکار خانم فاطمه اسپرهم :

سلام سوالتان مبهم است بستگی دارد چندسالت باشد مجرد باشد با متاهل باکره باشد یا خیر

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

سلام واحترام خدمت شما کاربر محترم سایت دادراه زمانی که با رضایت کامل و بدون اغفال و سو استفاده باشد شکایت کیفری معنی ندارد و در صورت اثبات زنا و اعتراف هر دوی آنها. هد رو نفر شلاق میخورند

قاسم دهقانی

جناب آقای قاسم دهقانی :

زن خود مجرم است و شکایت متصور نیست

سیدرضاتقوی

جناب آقای سیدرضاتقوی :

درصورت وجود رضایت وانجام شکایت هردو مجازات میشوند

رضا  جمشيدی

جناب آقای رضا جمشيدی :

باسلام درصورتی که برخلاف میل صورت گرفته باشد میتواند شکایت نمایددرصورتی که بارضایت بودوشکایت نمایدخودش نیز مجازات میگردد

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

شکایتی متصور نیست با این اوصاف ولیکن با توجه به نظر فقهی هرچند رضایت صورت گرفته ارش البکاره یا مهرالمثل تعلق خواهد گرفت

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
در صورت اثبات موضوع ، هر دو مجازات خواهید داشت

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
اگر هر رضایت داشته باشند و کسی شامی نباشد کاری نمیشه کرد.
اگر زن و مرد متاهل نباشند و هر رضایت داشته باشند کسی نمی تواند شکایت کند
توجه داشته باشید از نظر شرع حرام و گناه کبیره است.