مشاوره حقوقی رایگان - پرونده شکایت ممانعت از حق ارعاب و تهدید مزاحمت تلفنی

من از برادر زاده ام و همسرش بابت تهدید مزاحمت تلفنی ارعاب شکایت کرده بودم که به خاطر پارتی که برادر زاده ام داشته کلانتری 12 به من صورتجلسه نداد و حالا پرونده ام رو بستن و برادر زاده ام به قصد کشتن من و همسرم و دخترم چند بار اقدام کرده و 110 زنگ زدم چون با ایشون آشنا هستند هیچ اقدامی نمیکنند من چطوری دوباره پرونده ام رو در جریان بندازم؟ در تاریخ 17 دی برای من ابلاغیه اومده بود امروز رفتم گفتن حکم بوده باید میرفتم ولی تو اون گفته بودن 20 روز مهلت دارید که به پرونده رسیدگی کنید من فکر کردم باید برادر زاده ام و همسرش باید بروند اعتراض بزنند نرفتم پرونده ام رو بستن الان من از دست اون زن و شوهر در امان نیستم چیکار باید بکنم میگن دوباره باید شکایت کنی

پاسخ ها :

فاطمه اسپرهم

سرکار خانم فاطمه اسپرهم :

کاری نمیشه کرد خودتان فرصتتان را از دست دادید

فرانک قائدی

فرانک قائدی:

کاربر محترم اگر ایشان مزاحمت فنی ایجاد می‌کنند می‌توانید در این خصوص از ایشان شکایت کنید

فاطمه ملکی

سرکار خانم فاطمه ملکی :

در صورتی که تهدید ها همچنان ادامه دارد با مراجعه به دفتر خدمات قضایی الکترونیک مجدد ثبت شکایت نمایید

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

نیازمند بررسی بیشتر و گفتگوی متقابل است تا اظهار نظر دقیقی به توان کرد

قاسم دهقانی

جناب آقای قاسم دهقانی :

ادعای شما نیاز به دلیل دارد، مستقیم با دادستان حوزه صحبت کنید

سعید پارسائی فر

جناب آقای سعید پارسائی فر :

باید دوباره شکایت کنید اما با عناوین درست و مشورت

پانیذ قمشی بزرگ

سرکار خانم پانیذ قمشی بزرگ:

با سلام
فرصت شما سپری شده است.
برای پرونده قبلی نمی توانید کاری انجام دهید مگر اینکه مجددا شکایت کنید.

معصومه احمدی

سرکار خانم معصومه احمدی :

چنانچه مدارک مثبتی دائر بر مزاحمت دارید میتوانید شکایت کنید رای دادگاه را جهت بررسی برای وکیل ارسال نمایید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
جهت پاسخگویی نیاز به بررسی جزئیات موضوع میباشد

سید امید رسول زاده

جناب آقای سید امید رسول زاده :

سلام شکایت کیفری تهدید تنظیم و از طریق دفاتر خدمات قضایی ثبت کنید و اگه مدارک یا پیامک های تهدید موجود هست ضمیمه شکایت کنید