مشاوره حقوقی رایگان - مستحق للغیر در امدن مبیع و الزام ملک معوض

شخص الف آپارتمانی را به شخص ب فروخته ودر قبال مبلغ از او خونه کلنگی خریده شخص ب بعد از خرید آپارتمان آن را به شخص ج فروخته...بعد از 8سال شخص الف ادعای مستحق للغیر درآمدن مبیع یا همان کلنگی را کرده ودرخواست ابطال معامله و الزام به ملک معوض کرده شخص ب در جلسه حاضر نشده ورای غیابی صادر شده بعد از مدت ها شخص ج مالک آپارتمان با اعتراض ثالث ورود کرده وادعای مالکیت آپارتمان را کرده از طرفی متوجه شدند شخص ب بعداز رای غیابی فوت شده ...جلسه رسیدگی ثالث دستور توقف خورده تا جانشین یا وراث معرفی شوند حالا سوال این است با وجود این که آپارتمان از شخص ب انتقال یافته به شخص ج و اثبات مالکیت شده ایا دوباره رای به نفع شخص الف آپارتمان را از شخص ج خواهند گرفت یا نتیجه چه خواهدشد لطفا کامل توضییح دهید

پاسخ ها :

حامد نادرزاده

جناب آقای حامد نادرزاده :

نهایتا الف می تواند قیمت روز منزل کم لنگی را از ماترک متوفی اخذ کند.