مشاوره حقوقی رایگان - تفویض وکالت

عرض ادب و احترام. پدرم سال 75 زمینی را در تهران به صورت وکالتی به همراه شخصی خریداری کردند و بعد از گذشت3 ماه و شروع ساخت و کارهای اولیه ساخت پدرم به شریکش‌و همسر او تفویض وکالت دادند.سپس درهمان روز و تاریخ اقرار نامه ای نوشته شده البته به صورت دستی که در این اقرار نامه به وکالت بلاعزل، اقرا نامه وصیت نامه ، تفویض وکالت و مسائل نامرتبط به هم اشاره شده که نام همسر شریکش و پدرم در آن استو تاریخ و .موارد دیگر آن خالی است و چیزی در آن ذکر نشده البته پدرم می گوید که من آن سال با توجه به اعتمادی که به شریکم داشتم برگه سفید را امضا کردم و چنین مطالبی در آن نبود. پس از گذشت این سال ها ما این مدارک را الان پیدا کردیم آیا می توانیم اثبات کنیم که این زمین برای پدرم بوده یا نه و پول زمین رابکیریم با توجه به اینکه در ان جا ساختمان اداری 4 طبقه و 8 واحد شده است؟شریک او فوت کرده اما همسر شریکش زنده است .

پاسخ ها :

قاسم دهقانی

جناب آقای قاسم دهقانی :

پدر شما می‌باید اثبات مالکیت در سهم در سهم الشراکه مطرح نماید