مشاوره حقوقی رایگان - تعریض و عقب نشینی ساختمان

سلام لطفا سوال بنده را پاسخ دهید ممنون.
در سال 79 تعریض ملک برابر اخذ پروانه ساختمان و پایان کار و مجوز حصارکشی با توافق وقت مسئولین شهرداری و اسناد مکتوب موجود انجام شده (به مقدار 200 متر). هم اکنون (سال 1399) که میخواهیم تفکیک زمین را که 730 متر مربع میباشد انجام دهیم باز هم الان گفتن 100 متر باید زمین تعریض شود. ایا شهرداری تا هرچقدر که بخواهد و هر چند دفعه میتواند زمین را تعریض کند؟ لطفا راهنمایی بفرمایید راهی دارد برای جلوگیری از تعریض مجدد انجام دهیم؟ یا دوباره تسلیم شهرداری شویم ممنون از وقتی که در اختیار اینجانب قرار دادید ممنون

پاسخ ها :

احمد محسنیان

جناب آقای احمد محسنیان:

سلام. وفق ماده 101 اصلاحی قانون شهرداری در زمان تفکیک باید قدرالسهم شهرداری پرداخت گردد. اگر در سال 79 واگذاری 200 متر از زمینتان به شهرداری بابت تفکیک بوده الان دیگر نیازی به واگذاری مجدد نیست.