مشاوره حقوقی رایگان - سوال در مورد دیه حین کار

باسلام بنده سال 1401 حین کار در کارگاه جوشکاری دچار حادثه شدم وچشم راستم از بین رفت .تا ب الان ک سال 1403 هست درگیر پزشک قانونی و طول درمان و ... هستیم . پزشک قانونی 98درصد بینایی چشمم رو از دست رفته میدونند . اون شرکت هم مارو بیمه نکرده بود . و اینکه من بدلیل استفاده نکردن از وسائل ایمنی 30 درصد مقصر شناخته شدم
سوال من اینه ک چ زمانی دیه من رایش داده میشه ؟ و اینکه مقدار پرداختی دیه طبق سال حادثه هست یا امسال؟ و اینکه حادثه در ماه حرام (محرم) اتفاق افتاده ایا تاثیری در مقدار دیه داره ؟ برای بیمه ی ازکار افتادگی یا غرامت نقص عضو هم ممنون میشم جواب بدید